Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулася зустріч жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» (Фото)

Учасниці обговорили важливі для Херсонщини проблеми та низку заходів, у яких соціально-активні представниці міста братимуть участь.
За словами координаторки жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Анастасії Зеніної, найближчим часом жіночий рух готується взяти участь у заходах до Дня спорту в Херсоні.

«Планів багато: проведемо низку благодійних заходів, плануємо провести спортивну зарядку для малечі міста, з метою популяризації здорового способу життя», – каже Анастасія Зеніна.

Також під час зустрічі учасниці жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини обговорили такі важливі питання , як освіта, розглянули проблеми насилля у сім’ях, та рівень життя сільських жінок.

Не оминули увагою найголовніше питання – роль жінки у виборчому процесі.

«Це питання особливо актуальне у світлі змін до Виборчого кодексу, які передбачають запровадження гендерних квот при формуванні загальнодержавних і регіональних виборчих списків кандидатів у депутати. Ми настроєні рішуче, адже маємо високі професійні досягнення і адекватне розуміння, що потрібно громадам на місцях», – зазначила секретар Херсонської міської ради, представниця жіночого руху «ЗА МАЙБУТНЄ» Олена Урсуленко.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН