Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хто перевозитиме жителів Бериславського району

10 січня 2019 року, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автоперевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Бериславського району.

По виконанню договірних умов перевізниками на затверджених приміських автобусних маршрутах, які не виходять за межі району, що здійснюють перевізники ФОП “Амелін Д.О.”, ТОВ “АТПП Сармат” та МПП “Євгенія” інформувала начальник управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації Лілія Северіна. 

Про стан розгляду скарг щодо роботи вищезазначених перевізників присутніх ознайомила начальник відділу з юридичних питань райдержадміністрації Яна Сєнчєнкова. 

Під час обговорення порушених питань члени конкурсного комітету вказали основні недоліки роботи перевізників на автобусних маршрутах району, обговорили шляхи їх усунення та наголосили на подальшому жорсткому контролі їх роботи робочою групою з перевірки виконання договірних умов суб’єктами господарювання – перевізниками, які здійснюють перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах, які не виходять за межі району.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН