Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі педагоги підсумували свою роботу за попередній рік

Традиційно перед початком нового навчального року освітяни Бериславського району збираються на педагогічну конференцію – щорічну зустріч педагогів, яка дає змогу підсумовувати розвиток освітньої галузі за попередній рік, визначає пріоритети на майбутній.

Так, 28 серпня 2019 року, у залі засідань районної державної адміністрації пройшла серпнева конференція освітян району за участі голови районної державної адміністрації Олександра Гомона, голови районної ради Володимира Коновалова, першого заступника голови районної державної адміністрації Ірини Дробиш, заступника голови районної ради Ірини Джеманової, депутатів обласної ради Віктора Деркача та Север’яна Кардави.

Одночасно з конференцією секційні засідання у форматі “панельних дискусій” проходили на базі Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського Херсонського державного університету, комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бериславської районної ради, Бериславських закладів повної загальної середньої освіти №1 та №3.

Очільники району виступили зі словами вітання та провели церемонію нагородження педагогічних працівників за підсумками роботи у минулому навчальному році. В свою чергу, Олександр Гомон подякував педагогам за сумлінну працю та побажав не зупинятися на досягнутому й слідувати тенденціям розвитку технологій, впроваджуючи їх у навчально-виховному процесі.

Під час робочої частини конференції начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Наталя Стаднік підвела підсумки діяльності закладів освіти району за 2018/19 навчальний рік, проаналізувала результати співпраці з органами влади, місцевого самоврядування, педагогічних колективів та батьківської громадськості. Особливу увагу було приділено результатам розвитку рівного доступу до навчання дітей з особливими освітніми потребами, зокрема, створенню ресурсних кімнат та функціонуванню комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Бериславської районної ради.

Також Наталя Стаднік та співдоповідачі зазначили, що якість освітніх послуг покращилась, що стало можливим завдяки впровадженню освітніх реформ.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН