Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Херсона приїхав керівник міжнародної IT-компанії

Про це повідомляє Олександр Співаковський, народний депутат України, який на Фейсбуці написав:

– Вчора, 27 вересня, зустрівся з генеральним менеджером DataArt, лідером глобального організаційного розвитку Михайлом Завілейським, головою Херсонської обласної державної адміністрації Андрієм Гордєєвим, директором Херсонського центру розробки DataArt Дмитром Щедролосьєвим.
Михайло Завілейський приєднався до DataArt 20 років тому як інженер, і сьогодні він генеральний менеджер й лідер глобального організаційного розвитку компанії.
Обговорили нові проекти, нові можливості для студентів університету, визначили пріоритетні напрямки подальшого розвитку співпраці між молоддю ХДУ та кампанією DataArt, з якою нас пов’язує давня і плідна співпраця.
Варто зазначити, що ця кампанія є основною базою для надбання практичного досвіду та працевлаштування студентів факультету комп’ютерних наук, фізики та математики. Безліч випускників та студентів цього факультету працюють саме у DataArt. А спільні проекти та заходи популяризують IT серед молоді та сприяють розвитку цієї галузі у регіоні.
Сьогодні, 28 вересня, Михайло Завілейський проведе у Херсонському державному університеті IT talk Kherson: «Як важко жити? Виклики VUCA-світу та ідеї продуктивних стратегій». У ході зустрічі обговоримо ідеї, які можуть перетворити VUCA-виклики в джерело конкурентних переваг.
Я глибоко переконаний, що вивчення комп’ютерної науки не обмежується лекційними та практичними заняттями для наших студентів. І зустріч з такою людиною, як Михайло Завілейський, буде цікавою, насиченою і стане в майбутньому найкращою мотивацією для молоді.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН