Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Найперспективніша галузь для розвитку економіки Херсонщини – туризм

Голова ради підприємців Херсонської області, депутат обласної ради Юрій Рожков вважає, що економіка краю має рухатись у напрямку розвитку туристичної галузі.

На території області – 240 кілометрів морського узбережжя. Після анексії Криму кількість відпочивальників на берегах Азовського та Чорного морів зросла в 3-4 рази. Індустрія відпочинку та оздоровлення «тягне» за собою розвиток малого та середнього бізнесу.

«Влітку разом з пансіонатами, базами відпочинку на морських узбережжях працює вся інфраструктура: транспорт, переробні підприємства, заклади харчування, розважальні комплекси. В розвитку саме цього напрямку є великі можливості», – впевнений Юрій Рожков.

Спрацював би на імідж області й місцевий фестиваль, такий-от як у Львові – фестиваль шоколаду, переконаний голова ради підприємців області.

«Нам треба показувати талановитих жителів Херсонського краю. У гарному смислі слова – пропагандувати край, де живуть майстри народних ремесел, талановиті люди. Пропонувати гостям цікаві туристичні маршрути і місцеві фестивалі, які проходять тільки у нас», – сказав депутат облради.

Зі свого боку, підприємець сприяє пошуку талантів, фінансово підтримує фестиваль «Таврійська зірка», у ході якого експертна комісія відшукує народні таланти у глибинці. Фестиваль допомагає дітям зі здібностями до вокалу репрезентувати свою творчість на всю Україну.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН