Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомі херсонці вітають городян із 240-річницею міста

“Безсумнівно, це місто — найкраще місто на Землі-це місце для кожного з нас значить щось важливе, хтось тут народився і провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів свою першу любов, хтось досяг своєї першої перемоги, хтось здійснив свою першу заповітну мрію”, – пише на Фейсбуці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, який бажає у цьому зверненні усім херсонцям мирного неба, світлого блага, добра і взаємоповаги.

Олександр Книга, директор Херсонського обласного музично-драматичного тетару ім.М.Куліша побажав у День народження Херсона наступне:

– Дорогі мої херсонці!
Радо вітаю Вас з Днем міста. Славетний Херсон дарує нам щастя жити і бути причетними до його історії. Впевнений, що Херсон найяскравіша сонячна квітка на мапі України. Бажаю кожній родині мира, щастя і добробуту! Зі святом!

“У херсонської громади сьогодні справжнє свято — нашому рідному місту виповнюється 240 років! У такі святкові дні сам почуваєшся трохи іменинником, бо відчуваєш себе частиною великої родини.
Наш Херсон неможливо не любити. Дивовижне сплетіння епох, культур та традицій, унікальна мозаїка людських характерів і талантів створили йому неповторне обличчя, наділили позитивною енергетикою та південним шармом. Його чарівність не в модному лоску, а в особливій атмосфері майже домашнього спокою та затишку”, – ділиться відчуттями цими святковими днями нардний депутат України Олександр Співаковський.

 

– Шановні херсонці! Щиро вітаю Вас із 240-ю річницею з дня заснування нашого рідного Херсона. В цей святковий день хочеться подякувати усім небайдужим херсонцям, які працюють на благо свого міста та розвивають його, і побажати, аби Херсон завжди процвітав. Кожній родині зичу здоров’я та благополуччя. Хай панує кохання і злагода в кожному домі! Давайте любити наше місто, пишатися ним і кожного дня робити його комфортнішим та кращим для кожного із нас, – вітає херсонців і депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

 

– Шановні херсонці! Нехай доля дарує вам спокій на душі, злагоду й достаток в оселях, щирих та надійних друзів, а також здійснення найзаповітніших мрій!, – бажає Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністарції.

– Я бажаю Нашому місту і кожному мешканцю – миру, щастя, радісних звісток. Нехай діти дзвінко сміються, нехай молодь успішно навчається і вправно працює, нехай кожен відчуває себе потрібним громаді, хай буде шана і повага всім людям похилого віку. Головне, щоб ми були дружні та єдині, щоб наші старання, прагнення, сили та надії допомагали розвиватися і процвітати нашому місту. Нехай кожен тут буде щасливий і успішний у своїй справі. Всім миру і добра, спільних перемог і благополучного міського життя!, – звертається до городян Олена Урсуленко, секреатр Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН