Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв привітав із 71-річчям Героя України Олексія Вадатурського

Про це Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації написав на своїй Фейсбук сторінці:

 – Сьогодні свій 71-й рік святкує великий друг Херсонщини, невтомний ентузіаст, надзвичайно чесна й справедлива людина, Герой України, генеральний директор сільськогосподарського підприємства «НІБУЛОН» Олексій Опанасович Вадатурський!

Разом з Вами, пане Олексію, нам вдалося втілити в життя велику кількість справді корисних речей: відродити і розвивати річкові перевезення (у тому числі на міждержавному рівні), зробити смачні херсонські кавуни доступнішими для столичних покупців та багато іншого. Вражають також і ті можливості, які Ваше підприємство відкриває для місцевих аграріїв завдяки працюючим філіям та перевантажувальним терміналам! 
Олексію Опанасовичу, вітаю Вас із Днем народження, і безмежно пишаюся тим, що можу пліч-о-пліч з Вами змінювати сьогоднішнє життя на краще!

У цей святковий день та кожного дня щиро бажаю, щоб усі Ваші плани та ідеї реалізовувалися! Успіхів на трудовій ниві, добробуту у сім’ї, міцного здоров’я та потужної підтримки від однодумців! Упевнений, що саме завдяки таким “двигунам”, як Олексій Опанасович Вадатурський, Україна вийшла на світову аграрну арену самодостатнім, конкурентоспроможним та амбіційним гравцем!

Зі святом! З Днем народження!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН