Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія «НІБУЛОН» презентувала нові інвестиційні проекти

На засіданні Ради регіонального розвитку у Херсоні генеральний директор Олексій Вадатурський представив кілька нових проектів, які компанія планує реалізувати у найближчі роки на півдні України.

«НІБУЛОН» ще на початку агресії з боку Росії почала інвестувати в створення інфраструктури на берегах Дніпра. На Херсонщині вже функціонують два перевантажувальні термінали у с. Козацькому та м. Голій Пристані. Наступного року компанія планує збільшити потужності терміналу філії «Голопристанський» на 20 тисяч тонн і розширити можливості з приймання рису. Олексій Вадатурський впевнений, що ситуація на Херсонщині стабільна.

«Коли країні важко, коли є виклики для України, то все залежить від місцевої еліти. І зараз, із введенням воєнного стану, Херсонщина продовжить стабільно працювати. Ми завжди відгукуємось на ті починання, які йдуть від влади, інвестуємо в економіку і створюємо нові робочі місця. А це означає, що є надія на майбутнє», – сказав Олексій Вадатурський кореспонденту «Українського півдня».

У планах компанії у найближчі два роки переорієнтувати свої вантажі на перевезення водою, а це – 4 мільйони тонн на рік.

За даними Мінінфраструктури, кожен мільйон вантажів, перевезений водним транспортом, заощаджує 800 мільйонів гривень на ремонті дорожнього покриття. Нині компанія «НІБУЛОН» будує вантажний флот у Миколаєві.

На Раді регіонального розвитку було презентовано ще один інвестпроект будівництва порту в с. Олександрівці Білозерського району.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН