Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Соціальні та пенсійні послуги у Бериславі стали доступнішими

13 вересня 2018 року відбулося підписання угоди про співпрацю між головним управлінням Пенсійного фонду України в Херсонськії області в особі начальника Бериславського сервісного центру Ірини Литовченко та Веселівською сільською радою Бериславського району в особі сільського голови Людмили Аннас. 

Предметом цієї угоди є співробітництво сторін у сфері надання адміністративних послуг населенню. Сторони взаємодіють у сфері забезпечення населення соціальними та пенсійними послугами, з урахуванням потреб кожного.
Надання послуг здійснюватиметься згідно затвердженого графіку прийому громадян, погодженого з Веселівською сільською радою.

Бериславський сервісний центр згідно угоди про співпрацю зобов’язаний надавати наступні послуги: надання довідкової інформації та консультацій щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, прийом замовлень на видачу довідок, видача пенсійних посвідчень, надання переліку та прийому документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій, допомоги на поховання та інше.

Якщо особа звернулася з іншого питання, вирішення якого неможливе на віддаленому робочому місці, їй роз’яснять порядок його розв’язання та за можливості нададуть необхідну допомогу.

Новини Берислава

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН