Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Голій Пристані рятувальників привітали із професійним святом

14 вересня у кіноконцертному залі Голопристанського міського палацу культури “Сузір’я” зібрались рятівники Голопристанщини аби відсвяткувати своє професійне свято. 

Символічно те, що в Україні його святкують 17 вересня, бо саме в цей день православна церква вшановує Пресвяту Богородицю Неопалина Купима. Цей чудотворний образ, як і рятувальники, захищає людей від пожеж та іншого лиха.
До щирих привітань та добрих побажань, в цей чудовий день долучилися: заступник голови районної ради Басараб І.К., перший заступник голови районної державної адміністрації Богачук В.М., міський голова Бабич О.В., голова Чулаківської ОТГ Корольова С.В., Новозбур’ївський сільський голова Самойленко Т.І., начальник Голопристанського районного відділу ГУ ДСНС України у Херсонській області Фисуненко В.Г. та настоятель Свято-Духівського та Свято-Володимирівського храмів Буднік В.В.

Традиційно на святковому заходу не обійшлося без відзнак. Тож за плідну та невтомну працю були нагороджені Почесними грамотами та Подяками кращі представники відважної професії.

Творчі колективи, своїми чудовими номерами створили святкову атмосферу та приємно вразили наших героїв.

Почесною грамотою районної ради були нагородженні працівники Голопристанського РВ ГУ ДСНС України у Херсонській області: 
Бондаренко П.Ю. – водій,
Константінова О.М. – диспетчер, 
Кур’янінов М.М. – пожежний рятувальник.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН