Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулись урочистості з нагоди Дня нотаріуса

Привітати нотаріусів завітали голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Балонь та секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

– 2 вересня 1993 року був прийнятий Закон України “Про нотаріат”. Саме з цієї дати починається відлік діяльності ноатріату України. Зараз на Херсонщині самовіддано працюють 150 державних і приватних нотаріусів. Їх праця дуже відповідальна та високоморальна. І дуже важлива для кожної людини. – звернувся до присутніх керівник Херсонської юстиції Костянтин Хутковський.

Присутнім були вручені грамоти та подяки, повідомоляє ГУ Юстиції у Херсонській області.

  – Від щирого серця вітаю нотаріусів із професійним святом. Неможливо уявити собі існування цивілізованого суспільства та демократичної держави без нотаріату, представники якого надають правову допомогу на засадах рівності, законності та справедливості. Бути нотаріусом – це величезна відповідальність, це бути на захисті прав кожної людини, суспільного та державного інтересу. Бажаю кожному з вас рухатись вперед, , підвищувати авторитет нотаріату та мудрості, бо ви маєте справу з людськими долями. Нехай ваше життя буде щасливим , а в сім’ях панує тепло і затишок!, – привітала учасників свята Олена Урсуленко, секретар Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН