Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Першокласники Нової української школи пішли на навчання у Новій Каховці

По-справжньому особливим і зворушливим став день 3 вересня для 78 першокласників Нової Української Школи, які вперше переступили поріг третьої школи. Відкривати дивовижний світ пізнання нового учням допомагатимуть їхні перші вчителі Наталія Завада, Ірина Цурікова, Інна Косован.

Зі щирими словами вітання з нагоди Дня знань звернулася до учнів, батьків та вчителів директор школи Ірина Дубас. Розділити радість цього дня разом з дружньою шкільною родиною прийшли заступник начальника відділу освіти Наталія Гмизіна, голова Громадської ради при міськвиконкомі Лариса Житченко, її заступник Віталій Задирко, депутат Новокаховської міської ради Олександр Афанасьєв, представник благодійного фонду депутата обласної ради Ігоря Колихаєва Олександр Казус. За дорученням депутата він презентував школі новенький ноутбук.

За традицією слово взяли першокласники, дзвінкі голосочки яких запевнили, що вони готові до навчання в НУШ. З промовою про останній рік навчання у школі звернулися одинадцятикласники. Після завершення лінійки першокласники традиційно через “живий коридор” пішли на Перший урок.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН