Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському фізико-технічному ліцеї пройшов День знань

Нині у Херсонському фізико-технічному ліцеї навчається 780 учнів, які є переможцями міжнародних , всеукраїнських та регіональних олімпіад, конкурсів та змагань. 210 випускників ФТЛ 2018 року стали студентами вишів України і за кордоном, – повідомляє “Український південь“.

В рейтингу освітніх закладів Херсона  ФТЛ є лідером. Сьогодні з початком нового навчального року колектив і учнів ліцею вітала адміністрація закладу та гості . Серед них – секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко:

Чудове свято Першого дзвоника. Усміхнені діти та вчителі, які за літо вже засумували за шкільним життям, та трішки схвильовані батьки, яким додається більше відповідальності з початком нового навчального року. Кожен Перший дзвоник особливий у Херсонському фізико-технічному ліцеї, адже – це старт новим здобуткам учнів та їх наставників. 
ФТЛ сьогодні займає лідируючі позиції, за підсумками ЗНО 2018 року – перше місце серед освітніх закладів Херсона. Тож вітаючи сьогодні колектив і учнів зі святом, побажала рухатись вперед, зайняти лідируючі позиції вже у всеукраїнському рейтингу. Бо херсонські діти – найталановиті! У перший День навчального року хочу побажати нам всім- миру, вчителям творчого натхнення, професійного росту, школярам- спраги до знань, реалізації себе як особистості, бути впевненим в собі і сміливо крокувати дорогою життя”.

https://www.facebook.com/ursulenko.elena/videos/pcb.1083810185126905/1083809698460287/?type=3&theater

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН