Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі відбувся Парад першокласників

1 вересня, в прекрасний перший осінній день, зранку, вулиці міста наповнилися дитячим щебетом, посмішками школярів і букетами найкрасивіших осінніх квітів. Знову, урочисто і хвилююче, на подвір’ях навчальних закладів, лунали мелодійні звуки шкільного дзвоника та сердечні святкові вітання. Початок нового навчального року завжди означає відкриття нової, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Цього року в Бериславі вперше пройшов Парад першокласників. Маленькі школярики урочистою ходою крокували по центральній вулиці міста до площі Перемоги, де на них чекала розважальна програма, яку підготували викладачі та студенти Бериславського педагогічного коледжу.
Справжнім незабутнім святом став цей день для першокласників міста Берислава, яких прийняла в дружні обійми велика шкільна родина. Віднині вчорашні малюки стали учнями Нової української школи!

У день вересневого свята Олександр Гомон привітав учнів, учителів, батьків, бабусь, дідусів, гостей свята з Днем знань та побажав учням здобути знання, які допоможуть досягати успіхів та особистісного росту, розвиватися, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, Учителям та батькам побажав міцного здоров’я, миру, злагоди, натхнення і наполегливості, успіхів у самовідданій праці на благо нашої України.

Закінчився зліт першачків запуском у небо повітряних кульок кольорів Державного прапору та запальними іграми, танцями і піснями, які ще надовго залишаться у пам’яті новоспечених членів шкільної родини.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН