Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Дні поля аграріїв Херсонщини вчили, як отримати високий врожай в умовах півдня України

 

На Дні поля в агропідприємстві «Злато Таврії» менеджери компанії «Singenta» продемонстрували засоби захисту рослин, нові сорти й гібриди польових культур, – повідомляє “Український  південь“.

«Цей рік для сільгоспвиробників був незвичним. В деяких господарствах випало 100 міліметрів опадів практично за 40 хвилин. Природа постійно тримає нас в тонусі. Маємо підібрати такі технології, такі гібриди, які дадуть стабільний врожай. Лінійка гібридів «Singenta», які ми побачили в «Злато Таврії», дуже гарно представлена, витримані технології. Це дуже добре, щоб виробники могли побачити переваги того чи іншого гібриду, який дає добрий прибуток», – впевнений декан агрономічного факультету Херсонського державного аграрного університету Іван Мринський.

На полях сільгосппідприємства вирощують кукурудзу та соняшник. Фермери та крупні виробничники могли пересвідчитись, як почуваються посіви насіннєвого матеріалу «Singenta» в умовах півдня України.

«Щорічно проводимо День поля спільно з компанією «Singenta» і показуємо людям ті досягнення, які є у компанії. Восени будемо розглядати насіння соняшника та кукурудзи, щоб обрати для свого господарства кращі сорти і технології, які пропонує «Singenta»», – сказав директор агропідприємства ТОВ СП «Злато Таврії» Олексій Дмітрієв.

Крім кукурудзи та соняшника, менеджери «Singenta» пропонували свої розробки з вирощування зимового ріпаку. Компанія активно розробляє технології вирощування культури і зараз займає 10% цього сегменту агроринку.

«Наша компанія завоювала більшу частину ринку соняшника, значну долю – кукурудзи. Є багато новинок. На цьому заході намагаємось продемонструвати, розповісти про переваги вирощування тих чи інших культур, сортів у конкретних кліматичних умовах і на певних ґрунтах», – розповів старший менеджер з продажів компанії «Singenta» Олександр Каплін.

«Singenta» – одна з провідних компаній, представлена у 90 країнах світу. В Україні працюють 300 фахівців. Головна мета роботи одного з лідерів агробізнесу – розкрити потенціал рослини. Компанія виготовляє близько 80 засобів захисту рослин, насіннєвий матеріал польових та овочевих культур.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН