Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для працівників органів місцевого самоврядування провели навчання у “Школі лідерства”

21 серпня пройшов перший день навчання для працівників органів місцевого самоврядування з метою підвищення якості лідерських навичок “Школа лідерства”. Психологічні особливості прийняття управлінських рішень. Розвиток емоційного інтелекту». Учасники дізналися про важливість емоційного інтелекту при здійсненні управлінської та професійної діяльності, психологічні особливості процесів прийняття управлінських рішень, а також всі мали можливість пройти тестування на визначення рівня свого емоційного інтелекту – проаналізувати результати та розробити особистісний план дій для самовдосконалення, повідомляє Херсонський центр розвитку місцевого самоврядування.

– Часто ми навіть не замислюємося з приводу того, що процеси, які відбуваються навколо нас можуть нести поверхневий характер. Наприклад, якщо вам відмовили на звернення/прохання – це не означає, що людина погано до вас ставиться. У неї може бути просто поганий настрій, тому завжди варто спробувати ще. Це одна з базових речей, яким нас навчає розвиток емоційного інтелекту, – зауважила під час навчання тренерка Наталья Саблина.

– Сьогодні ми моделювали ситуації, які допомогли відрізняти емоції одну від одної. Часто ми інтерпритуємо невірно поведінку інших, що впливає на професійні взаємовідносини. Також для мене було дуже корисно попрацювати над тим, як готуватися до роботи з публікою в контексті емоційного інтелекту. Дякую Херсонському ЦРМС та Програмі «ULEAD з Європою» за можливість стати кращим професіоналом в своїй сфері, – Людмила Погрібна, секретар сільської ради Музиківської ОТГ.

Захід проведено за підтримки програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіону України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН