Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Добро переможе: у Херсоні діти соціально-вразливих категорій отримали допомогу!

Нещодавно відбулася благодійна акція та концерт від Громадської платформи Юрія Рожкова “ДОБРО ПЕРЕМОЖЕ”! У заході взяло участь 170 сімей міста Херсона. Дітям видали комплекти шкіряного взуття, якого їм так не вистачало. Маленькі громадяни Херсона з багатодітних та неповних сімей, які можуть за станом здоров’я займатися фізкультурою та спортом, тепер будуть активно виконувати спортивні вправи на стадіонах та майданчиках міста. А діти-інваліди, які пересуваються на протезах, нарешті отримали якісне ортопедичне взуття, що необхідне кожного дня. Громадською платформою “ДОБРО ПЕРЕМОЖЕ” було проведено об’ємну роботу: разом із Благодійним Фондом “Мангуст” вони реалізували соціальний проект – за їх домовленістю з США надійшла велика партія гуманітарної допомоги на 350 тисяч гривень. Це кошти від громадян цієї держави, віддані на благодійні цілі саме для херсонських дітей соціально-вразливих категорій.
Віка, багатодітна матір: Ми дуже раді, що є така можливість, що наша сім’я отримала подарунки – взуття! В мене четверо дітей і двоє прийомних. Ми перший раз на такій акції, хотілося, щоб такі заходи відбувалися частіше. Велике спасибі Юрію Рожкову, ми дуже вдячні! Олена Омельчева, багатодітна мати: У мене вісім дітей. Нам підібрали п”ять пар взуття – це велика допомога для нас! Дякуємо!!!

Тетяна Сергіївна: Все дуже цікаво, весело, гарний концерт і подарунки – для нас це значна допомога. Нам і діточкам сподобалося! Дякуємо організаторам! Хотілося, щоб наші діти росли здоровими та займалися фізкультурою та спортом. Спорт – це здоров’я та сила, які так потрібні нашим дітям сьогодні і в майбутньому!

Вікторія Хорошун: Дякуємо пану Рожкову, за те, що він допомагає нашим сім’ям у такий складний час. Моїй дитині-інваліду теж подарували шкіряне ортопедичне взуття, яке зараз важко придбати в магазині, але воно вкрай необхідне!

ВТВ плюс

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН