Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Неочікуваний поворот у справі неприємного запаху у Херсоні

Сьогодні армія чиновників вирушила на пошуки джерела неприємного запаху: частина досліджувала на птахофабриці у селищі Східне (Білозерського району), а частина” зараз, вночі, “винюхує це джерело” у різних мікрорайонах Херсона та околицях.  Про це сказав  інтерв`ю “Українському півдню” Андрій Гордєєв, голова Херсонської облдержадміністрації.

“Більше того джерел смороду може буде декілька. Це – і очисні споруди, і сміттєзвалища, і цистерни з невідомою сумішшю на залізничному вокзалі. Ми відпрацьовуємо всі версії, бо не все однозначно в цій ситуації”, – сказав Андрій Гордєєв, голова Херсонської ОДА.

Те, що не все однозначно , підкрюплюється і дописом  одного з дописувачів  інтернет-видання, який написав наступне:

“Это были дрожжи с Николаевского пивзавода. Это точно не птицефабрика. Может кто-то очень хочет,  чтобы подумали на птицефабрику. Извините, хотела Вас предупредить. Возле ЦУМа почему вонь была? Потому что центр. И налили их видимо на разрушенном полупроводниковом заводе. Там найдете следы.Ночью машина проехала и слила, где сказали. Очаги можно обнаружить на заброшенных местах. Гордеев знает видимо больше, если сказал, что не все так однозначно. Сразу все очистные забиться не могут“.

(Оригінал допису збережено)

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН