Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі на Херсонщині втілюється проект «Увімкни сонце вночі!»

«Увімкни сонце вночі!» – соціальні інвестиції на Херсонщині
25 травня 2018 року між Громадською організацією «KRONA.UA» та ТОВ «Монсанто Україна» підписано контракт на реалізацію проекту «Увімкни сонце вночі!», який реалізується в рамках програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» в с. Чорнобаївка.
Основним завданням проекту є збільшення використання Чорнобаївською громадою енергії з відновлюваних джерел та сучасних енергоефективних технологій, які забезпечують зменшення шкідливого впливу на довкілля та можуть бути розповсюдженими.
Для демонстрації переваг використання відновлювальної енергетики у с. Чорнобаївка буде встановлено 10 автономних вуличних світильники, які будуть працювати за рахунок сонячної енергії.
Керівництво Чорнобаївської сільської ради прагне піднімати рівень спортивного життя громади і, саме тому, місцем для встановлення нових світильників було обрано нову спортивну площадку.
Загальний бюджет проекту складає 238 000 грн., я яких 200 000 грн. – грантові кошти та 38 000 грн. внесок Чорнобаївської сільської ради.
Цей проект стане яскравим прикладом того, як невеликі інвестиції допомагають досягнути великих результатів!
Ірина Яремко, ХОГО “Регіональна рада підриємців”

Чорнобаївська сільська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН