Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чому Аеропорт у Херсоні було заблоковано на 3 дні?

Надзвичайна подія у м. Херсоні порушила звичний розклад праці Херсонського міського Аеропорту.  З 26 по 28 липня  аеропорт перетворився у центр зрошення, овочівництва, садівництва, виноробства,  рибальства та туризму, розумних та IT-технологій.

До участі в Агропорті у м. Херсоні був запрошений один з провідних автоцентрів Херсона та Херсонської області Volkswagen Центр Херсон.  Автоцентр є невід’ємною ланкою аграрної Херсонщини, тому що саме лінійка комерційних автомобілів  Volkswagen  надає  можливість розвивати та розширювати аграріям свій бізнес. Тим паче, що для аграріїв було створено спеціальну програму по фінансуванню та лізингу,  що надає змогу розширювати свій бізнес вже зараз.

Серед  моделей які були представлені на виставці та мали великий попит це Volkswagen Crafter, Multivan, та Amarok 3.0.

З 26–28 липня кожен бажаючий міг обрати саме ту модель та шлях тест – драйву, яка найбільш відповідає вимогам та потребам його бізнесу.
Найбільшу емоцію гостям подарував Volkswagen Amarok на Off-Road трасі . Поєднання екстремального водіння та мальовничих крайовидів не залишили байдужим жодного з тих, хто наважився сісти за кермо під наглядом досвідченого інструктора.

Volkswagen Центр Херсон завжди намагається бути в гущі всіх подій, і брати участь у всіх цікавих закладах. Агропорт не є винятком, тим більше що крім сільськогосподарської тематики цей заклад відвідав Василь Вірастюкволодар титулу «Найсильніша людина світу», неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві оцінив міць і якість німецького бренду.
Запрошуємо усіх бажаючих завітати до Volkswagen Центр Херсонта обрати свій автомобіль!
(більше фото на сайті www.volkswagen.ks.ua)

 

Довідка.

Офіційний дилер Volkswagen  пропонує повний спектр послуг: 

– тестовий парк;

 

– проведення on-road и off-road тест-драйвів;

 

– кредит та лізинг;

 

– оформлення  КАСКО, ОСАГО и інші страхові послуги;

 

– програма Trade-in: обмін авто будь-якої марки на новий Volkswagen;

 

– офіційний сервіс по обслуговуванню автомобілівVolkswagen та Seat;

 

– сервіс з ремонту паливної апаратури – дизель сервіс.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН