Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні серед школярів провели форум бізнес-ідей

22 березня у Херсонському державному університеті відбувся форум бізнес-ідей. До стін найстарішого навчального закладу півдня України завітали майбутні випускники шкіл міста та області.

Захід організували та провели факультет економіки і менеджменту ХДУ та холдинг «Автопланета».

На початку форуму молодь привітав декан факультету економіки і менеджменту Андрій Соловйов. Він зазначив, що цей спільний проект дасть можливість майбутнім студентам наблизитися до реального бізнесу середовища та впровадити у нього свої бізнес-ідеї. Адже, можливо, майбутнє присутніх на заході хлопців і дівчат буде пов’язане з підприємствами.

Також до привітань долучилася й в.о.ректора ХДУ Наталія Тюхтенко. Вона зазначила, що двері нашого університету завжди відкриті для талановитої та обдарованої молоді.

У свою чергу, виступаючи перед присутніми, директор холдингу «Автопланета» Дмитро Іванов відмітив давню і ґрунтовну співпрацю холдингу з університетом. Результатом якої є проект «Стипендія BOSH», що діє вже протягом багатьох років. «Перед вами зараз стоїть питання: у який навчальний заклад вступити, а після закінчення – думати про працевлаштування. Сподіваємося, що ви оберете ХДУ та Херсонщину. Адже ми зацікавлені, аби талановита молодь успішно закінчила школу, університет й почала реалізовувати набуті знання у бізнес-сфері Херсонщини», – наголосив Дмитро Іванов.

Зазначимо, що до участі у форумі бізнес-ідей подали заявки 9 шкіл міста та області. Кожна команда отримала кейс-завдання. Школярам запропонували відчути себе співробітниками підприємства, яким поставлена мета в стислий термін підвищити рівень продажу автомобілів на підприємстві. І протягом кількох годин учні повинні були відповісти на питання як збільшити кількість переглядів на YouTube-каналі для автомобільної сфери, дослідити шляхи збільшення контенту та розробити план розвитку YouTube-каналу для VW. А також запропонувати підвищення рейтингу у соцмережах та маркетингову стратегію на літній період 2019 року.      

Звісно, молодь підійшла до цього креативно, з неабияким запалом та свіжим поглядом на ситуацію, а у деяких моментах навіть і з гумором. За результатами перегляду відеороликів переможців визначило журі. Так, ІІІ місце посіли учні Херсонської школи № 53, ІІ місце вибороли учні Олешківської школи, а переможцями стали старшокласники школи №57.

Прес-центр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН