Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині в освітній літній школі зібралися учасники з усієї України

Про це на фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– На березі Чорного моря у спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник» стартувала VI Всеукраїнська літня школа «АІРо – 2020». Програма спрямована на інтенсивне навчання працівників освітянської сфери з метою підвищення професійної компетентності.

Компетентність – це внутрішня здатність людини на основі отриманих знань та сформованих вмінь і навичок вирішувати конкретні професійні і життєві задачі у конкретному середовищі з розумінням відповідальності за те, що ти робиш. У чому взагалі полягає успіх людини? У тому, щоб знайти свого роботодавця, свою роботу, сформувати власну професійну кар’єру. Пам’ятаймо, щастя – це баланс між «я хочу» та «я можу».

У нашому університеті вимірювання компетентностей є архіважливим. Публікаційна активність вимірюється автоматизовано, тобто ми можемо вимірювати досягнення людини в режимі онлайн в різних профілях (Google Scholar, Web of Science та ін.). Школам та університетам вимірювання може дозволити будувати відповідні інтерфейси з роботодавцями. Під час пандемії ми помітили: той, хто не вміє вимірювати, буде завжди пасти задніх.
Бажаю успіху всім учасникам! Тільки вперед!

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН