Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському університеті визначились, як відбуватиметься дистанційне навчання

Про це на Фейсбуці повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Розпочався новий робочий тиждень в нестандартній для всього світу ситуації. Тому важливо було обговорити план роботи університету до 3 квітня (в період карантину). Сьогодні відбулося засідання ректорату Херсонського державного університету. Перший проректор Сергій Омельчук окреслив основні моменти:
-проректорам, деканам факультетів, керівникам структурних підрозділів, відділів і служб варто визначити перелік осіб, що можуть виконувати свої функціональні обов’язки дистанційно на період карантину;
-розробити графіки чергування співробітників на факультетах, кафедрах, у відділах, службах і підрозділах.
Ми працюємо задля студентів і їх успішного майбутнього! Тому обговорили також питання дистанційного навчання. Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталія Тюхтенко розповіла про нормативні документи, в яких відображено інформацію стосовно дистанційного навчання, а також про елементи цієї форми навчання так як безпосередньо воно здійснюватиметься.

Проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова розповіла про технологічне забезпечення дистанційного навчання.
Завдання Наталії Анатоліївни та Оксани Валентинівна – забезпечити web-середовище дистанційного навчання (цей процес вже розпочато), а також організацію і супровід освітнього процесу за допомогою засобів інформаційно-комунікаційного зв’язку.
Люди знаходяться в повномасштабному робочому графіку, але графік змінюється – стає дистанційним/частково дистанційним.
Бережіть себе та будьте здоровими!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН