Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш продовжує працювати дистанційно

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський, який пише, що ректорат сьогодні відбувся в режимі онлайн, на ньому вирішували, як далі працюватиме університет:

 – Сьогодні провели ректорат в режимі скайп-конференції Говорили з колегами про організацію (планування – контроль, інструментарій) дистанційного виконання навчальних планів; як організувати в умовах карантину залікову сесію та відповідні практики; питання щодо проведення вченої ради (також онлайн).
Перший проректор Сергій Омельчук зазначив, що значну частину своєї діяльності викладач повинен присвятити професійному розвитку, а саме інформаційній та комунікаційній компетентності В сучасних умовах це надзвичайно важливо, особливо під час проведення онлайн-конференцій, засідань тощо. Також Сергій Аркадійович зазначив, що на порядок денний Вченої ради виноситься питання щодо масштабування формули фінансування, яку запровадило МОН.

Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Наталія Тюхтенко повідомила, що на головній сторінці сайту університету з’явиться закладка, яка стосується дистанційного навчання засобами самостійної роботи під час карантину. Інформація тут ділитиметься на дві частини: 1) нормативні документи, які стосуються дистанційного навчання і карантину загалом в Україні; 2) організація освітнього процесу та інших заходів в ХДУ під час карантину. Також там розміщене розпорядження, в якому зазначені всі дати перенесення тих заходів, які не проводитимуться дистанційно.

Проректор з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник розповів про проект рішення Вченої ради масштабування формули фінансування в університеті на наступний навчальний рік
Проректор з міжнародних зв’язків, науково-педагогічної роботи та комунікаційних технологій Оксана Лаврикова розповіла про проект брендбуку ХДУ, який даватиме можливість бачити єдине обличчя університету в розмаїтті наших підрозділів. Найближчим часом на засіданні Вченої ради, брендбук та путівник студента, сподіваюсь, буде затверджено!

Ми працюємо дистанційно, до того ж доволі продуктивно: виконуємо розклад та усі навчальні плани! Разом з колегами ми показуємо чіткі алгоритми наших дій, які будуть відображені у відповідних розпорядженнях, у яких буде чітко зазначено, як ми закриваємо навчальні плани через відповідні ресурси та інструменти
Продовжуємо працювати дистанційно.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН