Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці обурені бездіяльністю міської влади в умовах карантину

Так Ігор Йосипенко на Фейсбуці пише про те, що влада Херсона не робить потрібних заходів для убезпечення городян під час карантину :

– 15 березня, міністр охорони здоров’я Ілля Ємець закликав припинити роботу ТРЦ, ресторанів та кафе на період карантину через загрозу поширення коронавірусу. У Львові та Одесі на карантин вже закрили кінотеатри, міські культурні та мистецькі центри, а також дискотеки й розважальні центри. Крім цього, всі масові заходи скасували або перенесли на пізніше.
Мені, як мешканцю Херсона та батькові трьох дітей, цікаво, що чекає влада нашого міста? Чому на сьогодні заходи, прийняті владою на державному рівні, повністю ігноруються керівництвом нашого міста? Школи закрили на карантин, а де діти? Всі діти на ТРЦ «Фабрика» та на спортивних гуртках! Всі розважальні заклали продовжують працювати!
Володимир Миколаєнко, ви ознайомилися з Постановою Уряду від 11 березня 2020 р. № 211 та рекомендаціями міністра охорони здоров’я?
P.S. Докладаю фото заяви одного з комунальних спортивних закладів міста Херсона, яку мені, як батькові дитини, вислали для заповнення. Зрозуміло що мої діти спортивні гуртки, під час карантину, відвідувати не будуть…
З етичних міркувань назву закладу та призвіще керівника вирізав

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН