Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Слідством мають займатися професіонали, а піаром – політики, – у Генеральній прокуратурі прокоментували захоплення Херсонської обласної прокуратури

Нагадаємо, що сьогодні до будівлі Херсонської обласної прокуратури увірвалося кілька десятків молодиків, які мали одяг із символікою “Національного корпусу”. Чоловіки вимагали від прокуратури активних дій щодо інциденту, який стався із місцевою чиновницею. Хтось вчора облив її кислотою, через які причини це сталося, нині встановлює слідство.

На Фейсбуці Лариса Сарган, прес-секретар Юрія Луценка, Генерального прокурора України дала коментар з приводу спроби захоплення будівлі обласної прокуратури.

Вона пише, що нападники хотіли поспілкуватися із прокурором, який веде справу чиновниці. На місці вони його не побачили, адже слідство триває, тому прокурор нині праює зі слідчою групою. Відомо, що зараз вже є фоторобот нападаника, розглядається кілька версій вчорашнього нападу на жінку, розіслані орієнтування.

Із чоловіками ж, які увірвалися до будівлі прокуратри, при цьому використовуючи димові шашки та петарди, провів бесіду В.Тригубенко, прокурор Херсонської області, який пояснив присутнім, яким чином ведеться розслідування справи і вказав на неправдивість інформації, яка надається деякими ЗМІ. Це стосується даних, стосовно того, ніби справу веде прокурор Є.Красножан. Розслідуванням займаєтья інша людина.

Окрім цього, Лариса Сарган у своєму повідомленні попросила не заважати роботі прокуратури, при цьому зазначивши:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН