Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через приїзд Разумкова у Херсоні утворилися величезні затори на дорогах

Херсонці у соцмережах обурені такими діями влади, адже зранку, коли всі городяни намагалися дістатися до роботи, у центрі міста утворилися величезні затори. Рух автотранспорту був майже зупинений.

Херсонка Ксенія Макаревич зробила допис у фейсбуці, де висловила своє незадоволення тим, що через приїзд чиновників, людей позбавили можливості нормально пересуватися містом.

У коментарях до її публікації у соцмережі херсонці пишуть про те, що в жодній цивілізованій країні представники влади не ховаються настільки від свого народу. Так Володимир Молчанов, херсонський політолог пише про те, що в його досвіді є зустрічі із чиновниками вищого рівня:

 – мені довелося в Херсоні на роботі зустрітися ще в кінці нульових з норвезьким послом, а кілька років тому в Миколаєві в кафе – з британською амбасадоркою. В обох випадках зустрічі були груповими, пили каву, і жодних заходів безпеки, не те що перекриття вулиць.

Натомість, здається в 2003, на таврійські ігри (мабуть) завітав тодішній спікер Литвин. Кортеж з червоними мігалками, матами і перематами нісся бериславським шоссе під 200 км/год. У підсумку, на закругленні дороги трохи східніше садівського повороту в кювет зігнали керовану пенсіонером таврію. Водій загинув. Кортеж не зупинився, а потім як завжди “не впорався з керуванням”.

Тому ці обмеження – виключно для візитів власної иліти.

Помічник народного депутата від “Слуги народу” у коментарях пояснює, що перекриття доріг вимагає міжнародний протокол прийому високих гостей. Він має на увазі спікера Сейму Литви. Тобто зупинка руху не пов`язана із приїздом до Херсона голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова. На що в городян виникають логічні заперечення:

12 травня на сайті Херсонської ОДА попереджали про те, що у Херсоні можливо буде обмежено рух транспорту. У інформацїі йшлося про те, що це пов`язано саме із приїздом спікера Сеймаса Литовської Республіки Вікторії Чмілітє-Нільсе.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН