Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський аеропорт може втратити довготривалого міжнародного партнера

Йдеться про “Турецькі авіалінії”. Для того, щоб вирішити проблемні питання у Херсоні відбулася зустріч із директором авіакомпанії, повідомляє Український Південь з посиланням на допис херсонського мецената та політика Садіяра Мамедова:

– Хочу подякувати голові обласної ради Олександру Самойленку за швидку реакцію у вирішенні проблемних питань для розвитку Херсонщини. Наше спільне завдання залучити в область інвесторів, створити для них комфортні умови, аби на позитивному прикладі розвивалася успішність Херсонщини. Стало відомо, що виникли деякі непорозуміння між авіакомпанією «Турецькі авіалінії» та Херсонським аеропортом.

Зустрівся з директором компанії Ахметом Турсун та з розмови дізнався, що між авіакомпанією та дирекцією Херсонського аеропорту зник комунікаційний міст. В результаті через низку непорозумінь ми можемо втратити довготривалого міжнародного партнера. Чесно скажу, пам’ятаєте, саме ці авіалінії стали першим міжнародним партнером нашого реконструйованого аеропорту після довготривалої зупинки. Наразі, аеропорт співпрацює з п’ятьма міжнародними авіакомпаніями, але втрата однієї негативно вплине на імідж всієї галузі. Я впевнений у цьому.

За допомогою звернувся до Олександра Степановича, в результаті ми провели спільну зустріч з партнерами.

Вчора з Ахметом Турсуном, з депутатом обласної ради, головою комісіі Денисом Микитюком побували на литовищі та зустрілися з керівництвом аеропорту. На жаль, аби повністю прибрати всі непорозуміння, не зустрілись особисто з директором Віталієм Кучеруком, він хворіє. Думаю, що після його одужання наша зустріч обов’язково відбудеться.

Вчора ж наш партнер Ахмет Турсун побажав успішної реконструкції злітної смуги. На власні очі переконалися, що будівництво йде. Будемо мати надію, що будівельники встигнуть провести роботи до кінця року. Як повідомили підрядники, їм завадити в строках може тільки погода. Цікавився наш партнер і отриманням аеропортом відповідних сертифікатів, адже без них авіалінії не зможуть відновити роботу.

Під кінець зустрічі ми потиснули руки. Думаю, що дирекція аеропорту зробить відповідні висновки, адже своєчасно попереджати партнерів про зупинку рейсів, надсилати та своєчасно відповідати на листи – це їх пряме завдання. Зі свого боку, зроблю все, аби інвестори відчували себе комфортно та не покидали Херсонщину. Далі працюємо разом!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН