Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ялинку на Херсонщині атакували вандали

Головна ялинка міста прикрашає центральну площу лише кілька днів, а на неї вже «наскочили» вандали. В ніч з 28 на 29 грудня невідомі зірвали новорічну ілюмінацію з ялинки у Бериславі та декілька гірлянд, що прикрашають дерева на центральній площі.

Отак, через варварське бажання «порозважатися» було зіпсовано комунальне майно та старання працівників КП «Бериславська ЖЕК-1». Окраса міста та символ нового року втратила всій бездоганний вигляд.

Від бериславців все частіше можна почути, що останні декілька років сучасна ялинка, має свіжий та насичений вигляд, а фотографія на її фоні стала одним з атрибутів свята. Однак мабуть не всі радіють такій красі. Деяким бериславцям захотілось забрати додому частинку свята, хоча скоріше ними керувало бажання просто нашкодити.

Прохання до мешканців та гостей Берислава: більш доброзичливо ставитись до комунального майна, за можливості не залишатись осторонь, коли «нехороші люди» псують ялинку та новорічне свято, а також в разі володіння інформацією, допомогти поліції розшукати порушників.

Бериславська міська рада

Херсон daily

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН