Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійна виставка відкрилася у стінах Миколаївської обласної ради

“Спільна наша мета – зробити благодійну справу і допомогти важкохворим дітям”,- у холі сесійної зали адміністративного приміщення Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко відкрила благодійну виставку-продаж робіт Олександри Березовенко.

Сьогодні, 21-го листопада за підтримки голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко та ініціативи Лілії Малкової у холі сесійної зали адміністративного приміщення Миколаївської обласної ради відбулось відкриття благодійної виставки – продажу робіт нашої з вами талановитої землячки, художниці Олександри Березовенко. Ініціатори та організатори благодійної акції мають за мету збір коштів для важкохворих дітей. 50% коштів, виручених від продажу кожної роботи, буде направлено на придбання ліків.

“Спільна наша мета – зробити благодійну справу. Ми зазначили, що з продажу кожної роботи, 50% виручених коштів буде спрямовано на придбання ліків для дітей з хворобами, але надзвичайно сильних духом. Ще одне – це духовне спілкування. Раніше тут, у холі сесійної зали, аналогічних заходів не проводили. Тепер разом нам вдалося людей залучити до світу прекрасного – до мистецтва живопису. Я пропоную всім не залишатися байдужими. Чужих дітей не буває. І вони потребують нашої з вами допомоги та підтримки”,- зазначила на відкритті експозиції голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

“Я у цьому хочу підтримати голову обласної ради – Вікторію Вікторівну. Тут не важливі прізвища та імена ініціаторів, організаторів цієї надзвичайної виставки. Головне, що у підсумку ми зможемо допомогти маленьким жителям Миколаївщини”,- акцентувала Лілія Малкова.
В експозиції представлено роботи Олександри Березовенко, виконані у різних техніках. Загалом – 38 картин.

Виставка триватиме до 28-го листопада включно, тож, у Вас іще є час насолодитися картинами Олександри Березовенко та одночасно долучитися до благородної справи допомоги важкохворим дітям.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН