Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський аеропорт відновлюють швидкими темпами

“Обсяг виконаних робіт вражає”,- голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та представники депутатського корпусу в рамках підготовки до сесії відвідали КП “Миколаївський міжнародний аеропорт”

Робоча поїздка до аеропорту, у п`ятницю 6-го жовтня, відбулась за ініціативи представників депутатського корпусу облради та особисто Вікторії Москаленко в рамках підготовки до засідання сесії, яке відбудеться 12 жовтня. Якраз зараз у постійних депутатських комісіях детально вивчаються питання, запропоновані до розгляду у сесійному режимі. Два з них безпосередньо стосуються функціонування комунального підприємства: “Про внесення змін до програми розвитку комунального підприємства “Миколаївський міжнародний аеропорт” на 2017-2020 роки та “Внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Миколаївської області на 2015-2017 роки “Миколаївщина 2017″”.

У робочій виїзній нараді взяли участь голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко, заступник голови облради Андрій Кротов і депутати обласної ради: голова постійної комісії з питань законності, депутатської діяльності, антикорупційної і регуляторної політики, зв`язків з органами місцевого самоврядування та ЗМІ Михайло Талпа, голова постійної комісії з питань регіонального розвитку, планування бюджету, фінансів та інвестицій Федір Барна, Юрій Крет, радник голови обласної ради Оксана Корсак. На запрошення депутатського корпусу на об`єкт виїхав заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН