Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фехтувальну залу в Миколаєві хочуть передати до комунальної власності

Депутати підтримали ініціативу голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко щодо спільного звернення та робочої поїздки до Кабінету Міністрів України для вирішення питання передачі фехтувальної зали у комунальну власність.

Представники депутатського корпусу – Михайло Талпа, Сергій Чорний, Анатолій Катрич, Олександр Каражей і заступник голови Миколаївської обласної ради Андрій Кротов на чолі із головою обласної ради Вікторією Москаленко здійснили виїзд до фехтувальної зали у Парку Перемоги. Вони оглянули приміщення та поспілкувалися із представниками ДЮСШ.

В першу чергу Вікторію Вікторівну та депутатів цікавив стан функціонування пожежної сигналізації, покрівлі приміщення та доріжок на яких безпосередньо тренуються спортсмени. По-друге, голова обласної ради звернула увагу на експлуатацію вентиляційного обладнання. Адміністрація спортивної школи та заступник начальника відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Віктор Гінкул запевнили присутніх, що всі недоліки підрядником вже усунуто. Головною ж проблемою на сьогодні є невизначеність із балансоутримувачем зазначеної зали. Попередньо передбачалася передача приміщення на баланс міста. Згодом плани у Міністерстві освіти України дещо змінилися. За оренду фехтувальної зали зажадали кошти.

” У цій дитячо-юнацькій школі з фехтування займаються наші діти. Її будували в тому числі і за кошти територіальної громади. Тому ми повинні якнайшвидше вирішити питання передачі комплексу у комунальну власність”,- зазначила Вікторія Москаленко. Крім того, згода від міської ради на прийняття у власність цієї будівлі вже є. 

Голова обласної ради Вікторія Москаленко турбується про розвиток спорту та спортивної інфраструктури. Завдяки її принциповій позиції та наполегливості депутатського корпусу вирішено питання фінансування шахово-шашкового клубу. Рішенням 20 сесії Миколаївської обласної ради закладено 6 мільйонів гривень на його реконструкцію. Дбатимуть і про суттєве покращення матеріально-технічного забезпечення закладу.

Миколаївська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН