Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фольк фест ,,Перлина степу” пройде на Херсонщині цими вихідними

ІІІ обласний фольк фест ,,Перлина степу”, запрошує усіх на свято української самобутності.

Впродовж двох днів 25 та 26 травня 2019 року гості фестивалю поринуть у прадавні традиції Таврійського краю через витоки народної творчості.

Кращі, самобутні творчі колективи Херсонщини, і не тільки, подарують  пісні, як народні так і сучасні,  запальні танці, місцевий фольклор, народні гумористичні театри і багато іншого, що розгорнеться на сцені, не залишать нікого байдужим.

Традиційно під час фестивалю на хуторі розгорнеться ярмарка народно-прикладного мистецтва, ярмарок крафтових смаколиків. Під час фестивалю буде працювати зона відпочинку та розваг для дітей та дорослих, фотозони, музей українського побуту та безліч інших розваг.

Українські народні Ігри та розваги, нагороди, сюрпризи від організаторів та партнерів фестивалю чекають як на учасників творчих колективів так і на глядачів і гостей.

Бажаючих взяти участь у боді – арті від організації ,,Файно-птах, чекають подарунки. Для поціновувачів української кухні під час фестивалю працюватиме затишний фуд-корд.

Родзинкою фестивалю стане незабутня зустріч та фото сесія із Заслуженою артисткою України, актрисою театру і кіно – Тетяною Шелігою.

Адреса: Р-57, 8-км траси Цюрупинськ–Гола Пристань, Херсонська область історико-розважальний комплекс “Зелені хутори Таврії” хутор “Фестивальний”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН