Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині без енергопостачання залишається майже 26 тисяч абонентів, – Міненерго

Енергопостачання в деокупованій Херсонській області постійного під обстрілом російських військових. Фахівці Херсонобленерго постійно працюють над відновленням світла.

Для відновлення світла на Херсонщині працює 6 бригад – це 21 робітник та 8 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку та Херсон, – повідомили в Херсонській ОВА.

У м. Херсон залишаються знеструмленими 2,9 тисячі абонентів, в області без світла 25,8 тисячі абонентів у 45 населених пунктах, – зазначили в Міненерго.

Сьогодні вдень російські військові пошкодили лінію електропередач в Бериславському районі, який після деокупація російська армія обстрілює з різних видів зброх.

Через російські обстріли тимчасово знеструмлено 9 населенних пунктів у Бериславському районі – без світла залишились Суханове, Червоний Яр, Костирка, Урожайне, Новорайськ, Кошари, Заможнє, Степне та Максима Горького. , – повідомив  Олександр Прокудін, начальник Херсонської ОВА.

Як тільки дозволить безпекова ситуацію, енергетики розпочнуть ремонті роботи, аби якнайшвидше повернути світло в оселі, – додали в Херсонській ОВА.

Читатйе на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

Кому з отримувачів житлових субсидій та пільг потрібно до 1 липня звернутись за продовженням виплат

Дивіться на сайті інформаційного видання “Український Південь”, в яких умовах відновлюється ринок праці на Херсонщині.  Неймовірні історії про херсонців розповідає Людмила Барабаш, заступниця  директора Херсонського обласного центру зайнятості:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН