Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладач Херсонської державної морської академії провів зустріч з ліцеїстами у Миколаєві

Херсонська державна морська академія проводить активну професійно-орієнтовану робту з молоддю, розповідаючи про перспективи навчання у закладі. Вона проводиться викладачами Херсонської державної морської академії й  відіграє важливу роль у підготовці кваліфікованих кадрів для морської галузі. Це чудовий спосіб представити потенційним вступникам різні варіанти морської кар’єри та допомогти їм зрозуміти, що їм подобається і в чому вони найкращі, – про  зустріч повідомили в Херсонській державній морській академії.
Кандидат технічних наук, капітан далекого плавання Дмитро Макарчук допомагав визначитися з майбутньою професією ліцеїстам спорідненого з Херсоном міста Миколаїв.
Для вихованців Миколаївського спортивного ліцею та Миколаївського морського ліцею,
Дмитро Володимирович провів презентацію, у ході якої юнаки і дівчата дізналися про переваги навчання в ХДМА, про структурні підрозділи академії, особливості навчання в академії, коледжі та ліцеї, і переваги професії моряка. Прикладами зі свого досвіду представник ХДМА обґрунтував, що робота в мореплавній галузі може надати багато можливостей для особистого та професійного зростання.
 Також  з умовами вступу до Херсонської державної морської академії та актуальними питаннями можна познайомитися у  відео з Дня відкритих дверей:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН