Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Миколаївській області оновлюють популярні туристичні маршрути (фото)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на допис голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма у соцмережі. У повідомленні йдеться про наступне:

«Завдяки «Великому будівництву» продовжуються ремонтні роботи на маршрутах Т-15-07 Миколаїв – Парутине – Очаків – база відпочинку «Чорноморка» та Т-15-15 Федорівка – Рибаківка – база відпочинку «Лугове».

Починаючи з осені приступили до ремонту автодороги Т-15-15. Відповідно до проєкту, тут буде повністю оновлено дорожнє покриття, відновлено та укріплено узбіччя, нанесено дорожню розмітку та встановлено нові дорожні знаки.

Загалом, до початку наступного курортного сезону, планується оновити туристичний напрямок Т-15-15 по всій протяжності, а це 25 кілометрів шляху.

Також невпинно продовжується ремонт траси Т-15-07 Миколаїв-Парутине-Очаків-база відпочинку «Чорноморка», яка стане частиною «Миколаївської Рив’єри». Роботи нині виконуються у межах села Стара Богданівка.

Крім оновленого дорожнього покриття, буде облаштовано супутню інфраструктуру. Між населеними пунктами передбачено влаштування огороджених велодоріжок та електроосвітлення вздовж веломаршруту. Це дозволить осучаснити курортний напрямок та зробити його більш доступним та екологічним».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН