Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Чорноморському узбережжі в Лазурному проходять малі Олімпійські ігри-2021

Спортивно оздоровчий табір “Прибрежний”, що в Лазурному, – унікальна база для тренувань та проведення спортивних змагань на півдні України, яка щороку приймає спортсменів із багатьох регіонів на командні збори.
Великою подією на півдні України стало відкриття малих Олімпійських ігор, які, доречі, розпочалися одночасно з 32 Літніми Олімпійськими іграми в Токіо.

“На цій спортивній арені зібралися найактивніші, адже в “Прибрежному” знають, що таке спорт, здоровий спосіб життя та змістовне дозвілля. Я впевнена, ваші батьки пишаються вами, тож вперед до перемоги!”- сказала при відкритті цього масштабного заходу Ольга Савенко, директор спортивно-оздоровчого табору “Прибрежний”.
Завдяки сучасній спортивній інфраструктурі табору, яка відповідає всім вимогам, змагання, заняття спортом приносять тільки задоволення.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
Під час малих Олімпійських ігор юні спортсмени показують свої результати, змагаючись з різних видів спорту. Це – біг на різні дистанції, естафети, стрибок в довжину, бадмінтон, баскетбол, боротьба, волейбол, великий теніс, фехтування, настільний теніс, шахи, та, звичайно, чемпіонат з футболу.

«“Прибрежний” – це є одна із кращих спортивних баз для дітей. Ми маємо сучасні басейн, стадіон, бігові доріжки. Можемо проводити такі заходи, як малі Олімпійські ігри, де діти можуть позмагатися у різних видах спорту. На хороший результат із бігу на різні дистанції впливає не тільки підготовка спортсмена, а й умови, а у “Прибрежному” доріжки зі спеціальним покриттям, яке відповідає всім європейським стандартам і на якому, звичайно, дуже зручно бігати та змагатися», – розповідає В’ячеслав Безпалий – заступник директора з виховної роботи спортивно-оздоровчого табору “Прибрежний” .

На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні
Одним із етапів малих Олімпійських ігор – це естафета, яка складається з декількох етапів, в яких беруть участь по 4 учасники від кожної команди.

Стрибки у довжину — вид легкої атлетики, в якому спортсмени змагаються, хто далі стрибне, відштовхнувшись з-за певної лінії.
Фехтувальники з Києва теж показують свою майстерність у «Прибрежному».
Важливим є те, що всі змагання проводяться під наглядом тренерів та вожатих.
Турнір з футболу зібрав найбільшу кількість учасників, адже до “Прибережного ” приїхали різновікові футбольні команди з багатьох регіонів України.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

Щодня проходило по декілька матчів, за проведенням яких, пильно слідкували і вболівальники, і вихователі з фізичної культури, і тренери, і вожаті. Навіть наймолодші спортсмени показали неабияку майстерність.

«Спортивно-оздоровчий центр «Прибрежний» – це спортивна база з новітньою інфраструктурою, єдина на півдні України, де спортсмени можуть і брати участь у командних зборах, і відпочивати. Адже заклад розташовується у першій лінії морського узбережжя, має власний пляж! Тож учасники малих Олімпійських ігор-2021 вдало це поєднують – змагання та оздоровлення, а ми намагаємось створити найкомфортніші умови. Чимало цікавих заходів проходить і ввечері“, – прокоментувала Ольга Савенко, директор спортивно- оздоровчого табору”Прибрежний”.

Малі Олімпійські ігри зібрали багато шанувальників спорту у спортивно-оздоровчому таборі «Прибрежний», даруючи незабутні емоції і учасникам, і відпочивальникам.

На зображенні може бути: 11 людей, дитина, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «1 Lrefe npи6peжHий»

На зображенні може бути: 11 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять

Автор – Олена Муха.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН