Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителям зруйнованого села на Херсонщині з Ужгорода передали саджанці декоративних рослин

Про це повідомляє Децентралізаційний марафон.
Село Олександрівка Станіславської територіальної громади, яка є членом  Асоціація міст України на Херсонщині, є одним із найбільш постраждалих від російської збройної агресії.
Тривалий час у ворожій окупації, а потім життя на лінії фронту завдали населеному пункту жахливих руйнувань. Кожна світлина, зроблена на сільських вулицях, біля зруйнованих об`єктів інфраструктури, понівечені будиночки, біля яких рясно цвіли вцілілі квіти та посічені снарядами та урвищами від бомб сади – це біль українського села та його працьовитих мешканців.
Скалічивши село, зануривши його в руїни та попіл, окупанти не змогли вбити в людях жаги до життя та відродження власної домівки. Тож усі випробування тут ділять на всіх, аби відродити своє село спільними зусиллями та завдяки добрим людям.
“На звернення олександрівців відгукнувся розсадник декоративних рослин «Зелені янголи» з міста Ужгород та надав безкоштовно саджанці для озеленення території села.
У південній громаді безмежно вдячні закарпатцям за підтримку та подароване щастя прикрасити село, за віру, яка не згасає в кожному українцеві! Подаровані рослини вкоріняються в українську землю й стануть одним із символів повернення життя до зруйнованої, але нескореної та вільної Олександрівки!”, – зазначили в повідомленні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН