Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі Любимівка Нововоронцовської громади відновлено понад 50 приватних будинків за сприяння організації ZOA

Відновлення  у Нововоронцовській селищній громаді Бериславського району Херсонської області продовжується!
Організація ZOA допомагає у відновленні будинків любимівці
 “ZOA” — це міжнародна організація з надання допомоги та відновлення. Вони допомагають людям, які постраждали від насильницьких конфліктів і стихійних лих у нестабільних умовах. Але також підтримують людей у кризових ситуаціях.
 За два місяці реалізації проєкту “Zoa Проєкт Ремонту Притулку — Херсонська область” у селі Любимівка було відновлено понад 50 приватних будинків, власники яких відносяться до вразливих категорій.
 Проєкт реалізували у декілька етапів. Першочергово група фахівців робила заміри покрівлі, вікон та дверей будинку. Потім складалася проєктно-кошторисна документація, де були враховані ціни будівельних матеріалів та робіт. Наступний крок — організація виділяла кошти, а власники будинків закупляли дані матеріали та знаходили робітників для виконання ремонту.
🙌🏻 Висловлюємо щирі слова подяки за ваш внесок у відновлення житла мешканців села Любимівка. Ця допомога є безцінною для наших громадян.
Завдяки Вам люди вірять у швидке відновлення та відбудови України. Адже для кожної людини головне — це її домівка. Ще раз дякуємо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН