Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На лівобережжі Херсонщини знищено російські станції радіоелектронної боротьби та комплекс відеоспостереження (відео)

Аеророзвідка на окупованому лівобережжі  Херсонщини слідкує не лише за укріпленнями російських загарбників, але і їх засобами електронної боротьби.

Сили оборони півдня повідомили, що минулої  доби  було знищено 1 розвідувальний БпЛА;  2 станції радіоелектронної боротьби;  3 комплекси відеоспостереження “Муром-М”; 1 комплекс зв’язку “Старлінк”.  Важливо зазначити, що засоби боротьби ворог розміщує у житлових комплексах, але їх все одно виявляють, також використовують  рсоійські військові і промислові зони, аби приховати свою техніку, але це теж не рятує їх від знищення.

У соцмережах з’явилося відео, як Новій Каховці  було знищено РЕБ в  промисловій зоні. відео можна переглянути   в телеграм-каналі:
https://t.me/ukrpivden/24041

Також дивіться на ютуб-каналі інформаційного видання “Український Південь”, як вперше  за  два роки повномасштабної війни  Херсонський державний аграрно-економічний університет провів День відкритих дверей у дендропарку Кропивницького, запросивши випускників шкіл на спілкування. Було підготовлено студентами вишу інформаційно-розважальну програму:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН