Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До бюджетів громад Херсонщини надійшло 140 мільйонів гривень єдиного податку

Упродовж січня-квітня цього року представники бізнесу Херсонщини, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів області 140 млн гривень єдиного податку, – повідомляє пресслужба установи.

Більша частина сплаченого податку – внесок приватних підприємців. За чотири місяці вони сплатили 115,2 млн гривень. Сільгоспвиробники поповнили бюджети територіальних громад на 18 млн гривень. Юридичні особи третьої та четвертої груп перерахували за цей період 6,8 млн гривень єдиного податку.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що суб’єкт господарювання може перейти на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий перехід можна здійснити один раз протягом календарного року та за умови, якщо протягом попереднього календарного року платником дотримано вимоги, встановлені в п. 291.4 ст. 291 ПКУ.

Читайте на сайті інформаційного видання “Українский Південь”:

На лівобережжі Херсонщини знищено 2 польові пункти боєпостачання російських військових

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН