Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські податківці провели тренінг для підприємців

Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі постійно проводять  різнопланові міні тренінги. Цього разу слухачами заходу стали  представники херсонського мікробізнесу. Серед розглянутих на заході питань були: особливості застосування спрощеної системи оподаткування, ведення обліку товарних запасів, справляння єдиного внеску, ліцензування торгівлі підакцизною продукцією, реєстрація та застосування РРО/ПРРО, подання звітності, декларування громадянами тогорічних доходів, – повідомляє пресслужби установи.

Вже традиційно, особливий інтерес у присутніх на тренінгу бізнесменів викликала інформація щодо використання у практичній діяльності електронних сервісів ДПС, найфункціональнішими з яких є «Електронний кабінет» та «Моя податкова».

Податківці акцентували, що відтепер у мобільному застосунку «Моя податкова» доступні нові сервіси для ФОП: інформація про реєстрацію ФОП та обрання спрощеної системи оподаткування; подання податкових декларацій платника єдиного податку: для ФОП, які обрали спрощену систему оподаткування 1-3 груп, у розділі «Послуги»; сплата податків: доступна у «Стані розрахунків з бюджетом» розділу «Послуги».

Захід відбувся в конструктивному руслі, був дуже насиченим і змістовним, підприємці отримали максимум знань на податкову тематику.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН