Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чорнобаївській громаді на Херсонщині вшанували матерів загиблих захисників України

До Дня Матері Чорнобаївська громада вшановувала матерів загиблих захисників України, які віддали свої життя, щоб кожен з нас продовжував жити у спокої й затишку, вільно ходити по своїй рідній землі. Саме вони, МАТЕРІ, які виховали справжніх патріотів України, гордість Чорнобаївської громади, заслуговують на першочергові привітання, – про це  повідомили В Чорнобаївській СВА.
Слова подяки та підтримки прозвучали від начальника Чорнобаївської сільської військової адміністрації, начальника Херсонської військової адміністрації, старост та усіх мешканців громади.
“Сьогодні та кожного дня ми дякуємо матерям за їхній людський і материнський подвиг, за терпіння і мудрість, за виховання справжніх Героїв, а також бажаємо міцного здоров’я, благословення й Божої опіки щоденно! Ми збережемо світлу пам’ять про Воїнів, які віддали свої життя за волю і незалежність України, та завжди підтримуватимемо їхні родини.
В рамках заходу викладачі та вихованці Чорнобаївської школи мистецтв подарували всім присутнім музичні композиції.Слава Україні! Героям слава!”, – додали в повідомленні.
Дивіться на сайті інформаційного видання “Український південь”, як поліцейська з Херсонщини розміновує рідну землю  й мірє про звільнення лівого берега:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН