Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На лівобережжі Херсонщини знищено укріплення російських військових біля Каховки (відео)

 Сили оборони Півдня надалі завдають вогневого ураження по місцях дислокації ворога, вогневих позиціях і тилах. Протягом доби отримано підтвердження про зменшення кількості особового складу противника на 126 осіб.
  Протягом доби отримано підтвердження про зменшення кількості особового складу противника на 126 осіб.
“Також ворог втратив 31 одиницю озброєння та військової техніки, з них: – 1 танк; – 2 реактивні системи залпового вогню «Град»; – 4 гармати; – 1 міномет; – 13 одиниць авто-бронетехніки; – 4 розвідувальні БпЛА; – 1 камера відеоспостереження; – 1 ретранслятор звʼязку; – 4 човни. Знищено польовий пункт ПММ, спостережний пункт та 2 бліндажі”, – зазначено в повідомленні.
 Дивіться в телеграм-каналі інформаційного видання “Український південь”, як біля Каховки знищуються укрілення російських військових, показана влучна робота аеророзвідки та артилеристів:
А ось свіженьке відео з Каховки, як знищує ЗСУ берегове укріплення російських військових. Успішне поєднання роботи аеророзвідки та артилеристів. Схованки, бліндажі серед житлового та промислового сектору не допомагають загарбникам. Лівий берег буде звільненим. У місцевих жителів проблеми зі світлом, зв’язком, водою. Загарбники перетворили квітуче місто на потворне місце своєї дислокації. Але ЗСУ працює!
https://t.me/ukrpivden/24014
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН