Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Дар’ївській громаді на Херсонщині висадили 250 кущів троянд

Про це повідомили в Дар’ївській громаді на Херсонщині.

“У Федорівському старостаті сьогодні висадили 250 кущів троянд для нової Алеї Слави Героям. Саджанці надав Фонд громади “Подільська громада” . Висадка квітів здійснена в рамках акції “Троянди особливого (при)значення”, яку реалізує ФГ “Подільська громада” за підтримки компанії “Декоплант”, яка не вперше надає саджанці на безоплатній основі. В заході взяло участь 25 мешканців села”, – повідомили в Дар’ївській сільські йраді.

 

Дар’ївська громада буда деокупована в листопаді 2022 року, але ровісйська армія продовжує обстрілювати прибережні населені пункти.  Місцеві жителі, незважаючи на обстріли, повертаються до життя.

 

“Дякуємо волонтерам за такий подарунок нашій громаді. Дякуємо усім, хто долучився за спільну хорошу справу, яка зроблена в пам’ять про наших хлопців, які віддали найдорожче – своє життя, захищаючи Україну від ворога. Маємо надію, що розарій стане справжньою прикрасою центральної частини села. Президент казав про важливість створення Садів Перемоги. Ось і наші троянди є таким символом. Віримо, що уся наша Україна стане великим Садом Перемоги”, – зазначили в громаді.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

На лівобережжі Херсонщини знищено російську зенітну установку та станцію управління безпілотниками

Дивіться відео, як хероснці живуть в укритті через рсоійські обстріли:

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН