Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

СБУ повідомила про заочну підозру у державній зраді депутатці Скадовського району

За матеріалами Служби безпеки підозру у колабораціонізмі та державній зраді отримала депутатка Бехтерської сільської ради Скадовського району Херсонської області.
За даними слідства, після повномасштабного вторгнення депутатка залишилась на окупованій території Скадовського району. Зрадниця очолила незаконно створену окупаційну адміністрацію Бехтерскої сільської тергромади, – повідомляє пресслужба установи.
На цій псевдопосаді підозрювана формувала «під себе» кадровий апарат та призначала на посади керівників навчальних закладів, чим підтримала організацію освітнього процесу за стандартами держави-агресора.
Зловмисниця на «підпорядкованій» їй території допомагали ворогу запроваджувати «рубльову зону».
За її «розпорядженням» була заборонена підприємницька діяльність, без сплати податків в казну рф.
Слідчі СБУ повідомили депутатці про підозру за ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.
Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.
Наразі депутатка продовжує сприяти ворогу на непідконтрольній Україні території. СБУ відомі місця перебування усіх зрадників. Кожен відповідатиме перед Законом за зраду українському народові.
Розслідування проводили співробітники СБУ в Херсонській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Возможно, это изображение 2 человека и текст «УПРАВЛИННЯ СБ УКРАΪНИ в ХЕРСОНСЬКИЙ ОБЛАСТΙ СБУ ПОВИДОМИЛА ПРО ЗАОчНУ ПИДОЗРУ У ДЕРЖАВНИЙ ЗРАД! ДЕПУТАТЦ! СКАДОВСЬКого РАЙОНУ ХЕРСОНЩИНИ»
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН