Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переселенці з Херсонщини, які перебувають у Кривому Розі, взяли участь у фестивалі “Оберіг”

У  Кривому Розі відбувся 21-й Всеукраїнський конкурс-фестиваль військово-патріотичної творчості “Оберіг”, організований Департаментом реалізації гуманітарної політики Херсонської ОДА та Палацом молоді і студентів Херсонської обласної ради.
Захід провели наживо вперше після початку повномасштабного вторгнення. До нього доєдналися члени Херсонського обласного гуманітарного хабу та ВПО з Херсонщини.
Серед журі конкурсу – відомий музикант, поет та композитор Мирослав Кувалдін, який нині боронить Миколаїв. У гостях – член Асоціації адвокатів Міжнародного кримінального суду Акіле Кампанія. Він теж вивчає українську і вірить у нашу Перемогу.
Окрім концерту відбувалася акція з продажу патріотичних виробів: прикрас, розписаних військових артефактів та інших поробок, виготовлених херсонцями та криворіжцями. Зібрані кошти підуть на підтримку Сил Оборони України.
«Через мистецтво, культуру, спів, вірші, поробки, ми демонструємо нашу унікальність. Те, що ми дуже талановиті й життєрадісні», – зазначив заступник начальника Херсонської ОВА Володимир Клюцевський.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН