Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі ХДАЕУ провели профорієнтаційний захід у Кропивницькому

Викладачі Херсонського державного аграрно-економічного університету – доцент кафедри соціальних та поведінкових наук Олена Шаумян, доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Валентина Зубенко, доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Леся Кононенко провели профорієнтаційну зустрічу Центральноукраїнському державному будинку художньої та технічної творчості у Кропивницькому, – повідомляє пресслужба ХДАЕУ.
 Під час зустрічі обговорювались питання можливості та доцільності здобування освіти у Херсонському державному аграрно-економічному університеті і умовами Вступу-2024 році.
“Викладачами акцентована увага на можливості здобуття освіти за дистанційним, гібридним ідуальним форматом, про академічну мобільність, про Центр кар’єри ХДАЕУ. Викладачами було проведено цікаву вікторину на економічну креативність, міні брейн ринг «Як знайти своє місце в професії».
Здобувачі зацікавились можливістю навчання у ХДАЕУ. Особлива подяка нашим захисникам і захисницям, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову і навчальну діяльність на користь нашої країни!”, – зазначили в ХДАЕУ.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН