Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громади Бериславського району відвідали фахівці мобільного центру зайнятості

Херсонська обласна служба зайнятості продовжує наближати свої послуги жителям області. Відтак мобільний центр зайнятості запрацював на Бериславщині. Мобільність в роботі служби зайнятості в ці тяжкі часи дозволяє оперативно реагувати на потреби громад, наблизити соціальні послуги до їх мешканців, – повідомляє пресслужба Херсонського обласного центру зайнятості.
Фахівці  Бериславської філії  Херсонського обласного центтру зайнятості  вже відвідали Урожайненський старостинський округ, Кочубеївську, Високопільську та Калинівську територіальні громади.
 Місцевих жителів ознайомили з послугами служби зайнятості, зокрема, поінформували про активні компенсаційні програми для роботодавців, отримання мікрогрантів для відкриття чи розширення бізнесу, ваучерів на навчання та участь у суспільно корисних роботах.
 “Під час зустрічі 2 людини виявили бажання навчатися за ваучером, декілька роботодавців зацікавилися пропозицією отримання мікрогранту. Також обговорили подальші кроки співпраці з діючими підприємствами щодо збільшення охочих для участі у «Армії відновлення». Робота мобільного центру зайнятості, як ефективний формат комунікації з людьми та соціальними партнерами, триває і надалі”. – зазначили в  Херсонському обласному центрі зайнятості.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН