Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відзначено почесними грамотами співробітників закладу позашкільної освіти

Попри важкі реалії сьогодення, кожна дитина повинна мати можливість розвиватися і мати щасливе дитинство. Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради сумлінно працює в цьому напрямку: дає дітям Херсонщини можливість відчувати своє життя більш яскравим та наповненим.
Профільний заклад позашкільної освіти з дитячо-юнацького туризму і краєзнавства, військово-патріотичного виховання учнівської молоді Херсонщини спільно з відділом ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Херсонській області постійно проводять різноманітні заходи для розвитку та адаптації херсонських діточок у сучасних умовах.
“Завітав сьогодні до Центру і подякував працівникам за роботу та той безцінний вклад, який вони щодня вносять в майбутнє нашої держави. Користуючись нагодою, вручив Почесні грамоти. Дякую Хабрат Ларисі і всьому трудовому колективу закладу за сумлінну працю та вагомий внесок у справу національно-патріотичного виховання дітей та молоді Херсонської області. Також відзначено Мартинову Юлію Петрівну – старшого інспектора відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Херсонській області, майора поліції за особистий внесок у забезпечення реалізації заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Херсонщини”, – повідомив Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН